Reviews

Piano Pro cursus Review: De beste pianocursus die er is!?

Online piano cursus Piano Pro

Wanneer je graag piano wilt leren spelen en je favoriete nummers wilt spelen is het noodzakelijk om pianoles te volgen.

Je kan daarvoor een privé leraar inhuren of naar de muziekschool gaan. Dit zijn wel dure lesmethodes en misschien wil je niet zoveel geld aan pianoles uitgeven.

Tegenwoordig heb je al andere betere alternatieve lesmethodes.

Het is nu ook mogelijk om online pianoles te volgen. Voordelen van online lesmethodes zijn dat het een stuk betaalbaarder zijn en dat je altijd de online pianolessen bij de hand hebt mits je er een internetverbinding in de buurt is.

Daarom heb ik rondgekeken wat een goede online pianocursus is en daarbij kwam ik bij de online Piano Pro cursus van Steven Pruis uit.

Ik wil graag een review schrijven over de Piano Pro cursus en een eerlijk oordeel geven over deze cursus.

Wie is Steven Pruis?

Voordat ik een oordeel ga geven wil ik wat vertellen over de auteur van deze cursus: Steven Pruis.

steven pruis

Steven Pruis is te herkennen van de website pianopro.nl. Steven is geen onbekende in de muziekwereld van het piano spelen. Hij heeft inmiddels al meer dan 20000 mensen leren piano spelen.

Daarnaast heeft hij een aantal bekende mensen piano leren spelen zoals:

  • Sonja Bakker
  • Gordon
  • Eva de Goede(Hockey International)

Steven wordt ook regelmatig geïnterviewd en hij plaatst zeer regelmatig nieuw video’s en artikelen om zijn studenten steeds meer dingen bij te leren.

Als jij graag piano wil leren spelen is Steven Pruis de aangewezen persoon om jou op een leuke en leerzame manier piano te leren spelen.

De Piano Pro cursus

Inhoud

De Piano Pro cursus is een alles in 1 pakket om piano te leren spelen.

Wanneer je eenmaal toegang krijgt tot de PianoPro cursus heb je toegang tot de volgende lesmaterialen:

  • Ruim 30 E-Books!
  • Ruim 30 stap-voor-stap instructievideo’s
  • Bladmuziek
  • Online hulp van Steven

Er zijn daarnaast 70 tutorial video’s! inbegrepen om toets voor toets bepaalde nummers te kunnen spelen. Ook is er een mini cursus akkoorden en tips & tricks video’s toegevoegd.

Lesmethode

De Piano Pro cursus bestaat uit 22 weken die je stap voor stap doorloopt, en dit doe je dan op je eigen tempo. Het is dus niet erg als je een weekje niet kan piano spelen want je kan de week daarop gewoon verder.

Pas als je een week goed hebt afgesloten en je kan alle oefeningen en liedjes spelen kan je naar de volgende week toe.

Eerst worden er 10 belangrijke basisvaardigheden aangeleerd die je moet beschikken om snel en goed piano te leren spelen. Wanneer je over deze basisvaardigheden beschikt is de leercurve later minimaal en zal het piano spelen later veel makkelijker gaan.

Daarnaast leer je aan de hand van een vijf stappen plan hoe je met twee handen tegelijkertijd kan spelen. Ook is het voetpedaal een onderdeel van de cursus die meegenomen wordt.

Ook is de houding voor de piano zeer belangrijk en de cursus geeft tips om te zorgen dat je houding goed is. Daardoor krijg je later geen rugpijn en voorkom je verkeerd aangeleerd spel.

Onbeperkte levensduur

Het materiaal van de Piano Pro cursus hebt je levenslang tot je beschikking en verloopt nooit. Daarnaast ontvang je gratis toekomstige content en video’s.

Online ondersteuning

Als je ergens niet uitkomt of je hebt vragen kan je Steven altijd mailen om de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Met de PianoPro cursus ben je daarom verzekerd dat je alle informatie hebt om piano te leren spelen. Je krijgt niet alleen E-books maar ook instructievideo’s waarin Steven op een gedetailleerde manier laat zien hoe je piano leert spelen.

Voor wie is de Piano Pro pianoles bedoeld?

De Piano Pro cursus is bedoeld voor jong en oud wie piano wilt leren spelen.

Maar daarnaast is deze cursus bedoeld voor mensen die niet veel geld willen betalen voor een privé leraar of geen tijd hebben om elke week les te krijgen van een privé leraar.

De Piano Pro cursus volg je op je eigen tempo en er zitten geen verplichtingen aan vast.

Daarom zijn deze online pianolessen voor veel mensen de ideale oplossing.

Prijs Piano Pro cursus

Je hebt de mogelijkheid om op twee manieren te betalen

  • Maandelijkse investering van 37,00 15,95 euro
  • Eenmalige investering van 149 euro

Normaal betaal je bij de maandelijkse investering 37,00 euro in termijnen van 12 maanden. Er is nu een actie waarbij je 15,95 euro betaald per maand.

Dit is een goede keuze als je niet in een keer een grote investering wil doen.

Je betaalt de eerste maand maar 1 euro om de cursus uit te proberen. En je kan maandelijks opzeggen, ook na de eerste maand.

Bij de eenmalige investering ben je uiteindelijk goedkoper uit dan in termijnen betalen en krijg je er een gratis metronoom bij. Bij deze raad ik de eenmalige investering van harte aan.

 

Metronoom149 euro lijkt in eerste instantie veel geld, maar als je een les zou krijgen van een privé leraar of je zou naar de muziekschool gaan ben je uiteindelijk veel meer geld kwijt.

Muziekschool kost al gauw 100 tot 120 euro per maand en een privé leraar kost rond de 30 euro per uur! Je kan zelf wel uitrekenen wat goedkoper is.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als je toch niet helemaal tevreden bent met deze cursus kan je binnen 30 dagen je geld nog terugkrijgen.

Dit betekent eigenlijk dat je een maand gratis deze pianocursus mag uitproberen.

Je loopt dus uiteindelijk 0% risico als het toch niets voor je is.

Voorbeeld instructievideo

In de video onderin wordt door Steven Pruis uitgelegd hoe je akkoorden speelt.

Zoals in deze video te zien is, legt Steven Pruis heel duidelijk uit hoe je akkoorden leert spelen.

De opzet van deze video is hetzelfde als de video’s die je krijgt bij de Piano Pro cursus.

Doe je voordeel ermee en kijk of dat je deze video goed kan volgen. Als dat goed lukt is de Piano Pro cursus een goede aanrader voor jou!

 

Beoordelingen

Hieronder nog een paar beoordelingen van bekende en onbekende mensen die de PianoPro cursus volgen of gevolgd hebben.

deelnemer Piano Pro cursusRobin Leféber, DJ bij Radio 538: “Al jaren wilde ik leren pianospelen, maar steeds kwam het er niet van. Toen ik op de site van Piano Pro terecht kwam werd ik toch nieuwsgierig en ben met de eerste stappen begonnen.

Stom dat ik dat niet eerder heb gedaan want het leert vrij gemakkelijk en het is onwijs leuk als je weer een stap verder kunt!
Groet, Robin”

deelnemer Piano Pro cursusMartijn V.: “Hi, wat een geweldige cursus en website heb je gemaakt. Ik oefen nu elke dag met plezier op de piano. Wat een verademing na die stoffige en oudbollige pianolessen die er bestaan.

Groetjes en nogmaals mijn complimenten, Martijn”

deelneemster onlinemuziekcursusDebora: “Beste Steven, Als eerste dank voor deze fantastische cursus. Ik hoop er volgend jaar bij mijn afstuderen in de kleuterklas veel gebruik van te maken, ik ben namelijk 3e jaars Pabo student. Toen ik je website zag, bood mij dat een nieuwe impuls om nu echt eens goed te leren spelen.

Op dit moment is het erg druk met de laatste afrondingen van de opleiding maar zo af en toe ga ik even oefenen en dat is gewoon een ontspanning. De lessen zijn duidelijk opgebouwd en prettig leesbaar. De filmpjes zijn een fijne en goede ondersteuning. Kortom ik ben erg enthousiast. In de zomervakantie wil ik druk gaan oefenen zodat ik volgend jaar onze kleuters kan verrassen.”

deelnemer Piano Pro cursusDonald: “Goedendag edele muziek liefhebber, sinds kort heb ik een keyboard, simpel apparaat maar voor nu doeltreffend.

De bijzonder duidelijke lessen die ik elke week krijg hebben bijgedragen tot, ik mag wel zeggen, een resultaat welke ik niet verwacht had. Ik ben nu 50 en stilletjes koesterde ik al een jaar of 40 een piano of iets in die richting. Mijn liefde voor muziek wordt nu eindelijk nuttig gemaakt. Hiervoor mijn hartelijke dank! Groetjes, Donald.”

Eindconclusie

De cursus die bestaat uit 30 e-books en 30 instructievideo’s en vele extra’s is een leuke en leerzame manier om piano te leren spelen.

Je leert verschillende oefeningen, liedjes en verschillende technieken stap-voor-stap om uiteindelijk alles onder de knie te krijgen.

Daarnaast is er extra materiaal toegevoegd zoals een mini cursus akkoorden, 70 tutorial en tips & tricks video’s om het pakket helemaal compleet te maken.

Het grote voordeel van deze cursus is dat je levenslang toegang hebt tot de online cursus en je krijgt in de toekomst gratis nieuwe content.

Ook hebt je de mogelijkheid om Steven onbeperkt te mailen als je ergens niet uit komt of als je vragen hebt.

Ik raad de Piano Pro cursus echt aan iedereen aan die piano wilt leren spelen. Het is zeer compleet pakket waarmee je een goede pianist kan worden en al je favoriete nummers kan gaan spelen.

De Piano Pro cursus willen uitproberen?(+kortingslink)

Online piano cursus PianoProIk raad iedereen deze online piano cursus aan voor jong en oud die piano wilt gaan leren spelen.

Als je interesse hebt om de online cursus van Steven te gaan uitproberen dan heb ik een mooie oplossing voor jou! Ik kan jou een mooie korting regelen als je de Piano Pro cursus koopt via onderstaande link!

Dus twijfel niet en begin vandaag nog met piano leren spelen!

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

 

Beoordeling
Datum beoordeling
Productnaam
Piano Pro pianocursus
Beoordeling van de auteur
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *